Na mij ruim 10 jaar verdiept te hebben in wijnen en diverse opleidingen te hebben gevolgd ben ik afgestudeerd met als specialisatie Oostenrijkse wijn. De bevlogenheid en passie van de wijnproducenten voor hun producten én de hoge kwaliteit van de wijnen, deden mij besluiten om eind november 2012 een eigen bedrijf te beginnen.
Mijn passie en kennis voor Oostenrijkse wijnen, wil ik graag met u delen, ook door middel van workshops en proeverijen.

Oostenrijkse wijn is razend populair tegenwoordig. Vooral kwalitatief gezien behoort Oostenrijk tot een van de beste wijnlanden ter wereld. Vanwege de grote diversiteit van de wijnen zijn ze breed inzetbaar op culinair gebied. Wat ook niet onbelangrijk is: door het brede assortiment (in keuze en prijs) is er altijd wel iets naar uw smaak te vinden.

Nu na twee jaar, vanwege de steeds toenemende vraag naar onze wijnen, is het tijd voor de volgende stap: het opstarten van een online wijnwinkel onder de naam WijnenOostenrijk.nl.
Wijnen uit bijna geheel Oostenrijk staan op de kaart en worden aan huis bezorgd.

Ik ben inmiddels overtuigd van de fantastische kwaliteit en authenciteit van de Oostenrijkse wijnen. Het is nu aan ons om ervoor te zorgen dat u niets mist van al het moois dat Oostenrijk U te bieden heeft.

Zu Ihrem Wohl…….

Neem contact op

Laat een bericht achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.
0