Oostenrijk is een land dat momenteel waanzinnig mooie wijnen geproduceerd in alle mogelijke wijnstijlen. Wit of rood, droog, zoet of bubbels.

Oostenrijk staat voor zuiverheid en karakter. De wijnen onderscheiden zich stuk voor stuk door een heel eigen smaak, frisheid, kwaliteit en zuiverheid. Dat kwalitatieve hoge niveau is mede te danken aan de buitengewoon strenge wijnwetgeving en de bijbehorende kwaliteitscontrole (sinds 1985). Men zegt de strengste wijnwetgeving ter wereld.

Wat zo kenmerkend is voor onze wijnen is dat we de producenten zorgvuldig uitgekozen hebben. We kennen hun allemaal persoonlijk en brengen regelmatig een bezoek. Het zijn allemaal kleinschalige producenten uit alle wijngebieden , die merendeel biologisch en volgens traditie en handmatig werken.
Daar we een goede band hebben met onze producenten weten we dan ook precies wat er zich afspeelt in de wijngaard en tijdens de vinificatie. Zodoende passen we dan ook elk jaar ons assortiment aan.
De wijnen die wij U bieden zijn dan ook allemaal Qualitätsweine. Ze wordt iedere wijn gemaakt onder zeer strenge eisen, chemisch-analytisch gekeurd en op kwaliteit beoordeeld. voordat hij gebotteld wordt. Iedere gecontroleerde fles krijgt dan ook een rood-wit-rood genummerd bandje wat aangeeft dat het een kwaliteitswijn is.

Kenmerkend is de uitspraak van een van onze producenten:

“Wein ist Leben, unser Leben ist Wein”

Neem contact op

Laat een bericht achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.
0