Neem direct contact op
Vragen, suggesties of klachten?

Staat uw vraag er niet bij? Vul dan onderstaande contactformulier in. Heeft u suggesties, vragen of wilt u reageren dan vernemen wij dat graag. Tevens kunt u onze wijnen beoordelen. Kunt u een bepaalde wijn niet vinden of wil u een wijn van onze producent die niet in ons assortiment staat, kunt u dit te allen tijde vragen en kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Klachten ruilen en retourneren

  Ruilen en retourneren.

  WijnenOostenrijk garandeert de kwaliteit van al haar wijnen. Al onze wijnen zijn geselecteerd tijdens proeverijen. Omdat we te maken met een natuurlijk product kan het voorkomen dat de wijn niet voldoet door bijvoorbeeld kurk of een andere fout.
  Mocht een wijn niet aan uw volwachtingen voldoen, neem dan binnen 14 dagen na aflevering contact op met de klantenservice, bij voorkeur per mail info@wijnenoostenrijk. We kunnen dan alles voor u uitzoeken en zullen een voor u passende oplossing zoeken. Vervolgens nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Wettelijk gezien kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling, stevig verpakt en in de originele doos terugsturen. De onaangebroken flessen worden dan door ons vergoed. De verzending is voor uw kosten.

  Klachten
  Heeft u een klacht over onze service of producten dan vernemen wij dat graag.
  Neem dan contact op met de klantenservice

  Neem contact op

  Laat een bericht achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Niet leesbaar? Verander tekst.
  0