De wijnbouw is onderdeel van de Oostenrijkse cultuur en kent een lange traditie. Onze bedrijven zijn kleine familiebedrijven, hebben oog voor elk detail en hebben zo hun eigen filosofie. Achter elke fles schuilt dan ook een verhaal en het streven om het karakter van de druif zo puur mogelijk tot uitdrukking te brengen.

Er is vrijwel geen massaproductie. De naam van de wijnproducent of wijnhuis staat dan ook voor eigen identiteit en kwaliteit.

Wat tevens opmerkelijk is hun specifieke wijnfilosofie. Om een voorbeeld te geven: niet chemisch, zo biologisch mogelijk en géén manipulatie. Ze willen zich onderscheiden door een eigen, herkenbaar en uniek karakter aan de wijn te geven.

Het is mooi om te zien hoe de jongere generatie wijnmakers omgaat met traditie en innovatie. Ze maken traditionele wijnen, zoals hun van generatie op generatie is doorgegeven, maar daarnaast ontwikkelen ze ook hun eigen wijnstijlen met bijbehorende kwaliteit. Natuurlijk gekoppeld aan datgene wat hun eigen wijngebied te bieden heeft.

Neem contact op

Laat een bericht achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.
0